Flash 2 Flash 2 Cloud

Flash to Flash to Cloud back-up

Storius heeft in samenwerking met Veeam en PURE Storage een back-up dienst ontwikkeld. Met deze dienst is het mogelijk om razendsnelle back-ups te maken en worden restore tijden t.o.v. de traditionele restores met 80-90% verkort. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een volledige Disaster Recovery dienst. Met deze dienst zijn bedrijven in staat om, ongeacht de calamiteit, altijd binnen een paar uur weer operationeel te zijn zonder dat er een investering in een tweede datacenter gedaan hoeft te worden. Doordat Storius gebruik maakt van private object clouds is uw data optimaal beschermd tegen een zeer lage kostprijs.

Pocket Cloud

Voordelen Storius Managed Back-up:

  • Zeer snelle backups waardoor er meerdere back-ups per dag gemaakt kunnen worden
  • Zeer snelle restores zodat u binnen een aantal uren weer voorzien bent van uw productie data na een calamiteit
  • Disaster recovery als optie om een nog hogere uptime garantie te krijgen
  • Private Clouds in Nederland bieden optimale bescherming
  • Alle data is encrypted en ransomware vrij.
  • Volledig gemanaged met een duidelijk SLA
  • Geen investering vooraf maar scherpe maandelijkse tarieven!

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor Storius. Om deze reden hebben wij gekozen om deze dienst in samenwerking met Veeam en Pure Storage te ontwikkelen. Met een NPS score van respectievelijk 73 en 86 presteren beide bedrijven 2,5 tot 3 keer beter dan de gemiddelde IT leverancier.

                

U heeft van ons een Pocket Cloud ontvangen die symbool staat voor  de betrouwbare en razendsnelle back-ups die Storius u samen met PURE Storage en Veeam kan bieden.

Pocket Cloud afbeelding

Wilt u meer weten over wat Storius met Flash to Flash to Cloud back-up voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.