Waarom kiezen voor Storius

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Onze Cultuur

Lokaal ontstaan, landelijk aanwezig!

Als we goed luisteren naar de wensen van onze klanten (en collega’s), dan kunnen wij ze niet alleen tevreden stellen, maar hun verwachtingen zelfs overtreffen. Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan respect en integriteit. Dit geldt niet alleen voor de dagelijkse omgang met collega’s, maar juist ook richting klanten en onze leveranciers.

Een goede samenwerking is heel belangrijk voor Storius. Collega’s moeten open en vrij kunnen discussiëren en ideeën uitwisselen. Wanneer een besluit echter eenmaal is genomen, moet deze ook gedragen worden door het gehele bedrijf.

Het belangrijkste bezit van Storius zijn de eigen medewerkers. Het zijn de medewerkers die van Storius een betrouwbare partner hebben gemaakt. Daarom stellen wij onze medewerkers en hun potentieel om te groeien centraal.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar gaat het om bij Storius. Het gaat om het persoonlijke commitment van iedere individuele medewerker. Heeft een klant een probleem, dan doet iedere medewerker er alles aan om dit probleem op te lossen. Onze klanten maar ook onze collega’s moeten altijd op ons en elkaar kunnen rekenen.