Storius  
 
  U bent hier: Storius.nl » Over CAStor  

Wat is CAStor?

Groeit de bestandenstroom in uw organisatie exponentieel en wilt u deze data op een gestructureerde, flexibele en betrouwbare manier opslaan? Storius bouwt storage infrastructuur specifiek voor moderne, sterk van IT afhankelijke ondernemingen en instellingen. We letten hierbij op de eisen die aan dataopslag gesteld worden in diverse IT-afhankelijke branches en bieden een opslagsysteem dat meegroeit met de groei van uw datavolume.

CAStor: uw waardevolle data veilig opgeslagen in één flexibel systeem

Storius biedt u een innovatieve manier van data opslag: CAStor. CAStor is software voor gelijkvormige en simultane opslag van actieve data en archiefmateriaal. CAStor software draait op standaard hardware. Dit betekent dat u niet langer vastzit aan dure hardware van specifieke leveranciers.

De CAStor besturingssoftware draait eenvoudig vanaf een USB-stick. Na aansluiting van deze stick op de hardware zal deze vervolgens booten als CAStor node en direct operationeel zijn. Indien er reeds een CAStor storage omgeving operationeel is, wordt de node automatisch hieraan toegevoegd. Hierdoor is zeer eenvoudig, direct bruikbare opslagcapaciteit aan te maken of toe te voegen. Alleen een (extra) storage node (eenvoudige server met interne disken) en de USB stick zijn hiervoor nodig

Optimaal opslagsysteem voor statische data

Het systeem is geoptimaliseerd voor data die niet of weinig wijzigt. Data zoals mp3-bestanden, office-documenten, pdf-bestanden, e-mail berichten, scans, foto’s, röntgenfoto’s, tekeningen, etc. Oftewel data die niet in een database zit.

Lees hier over de zes dingen die u moet weten van Object Storage 

Bekijk hier de voordelen van Storius data storage

Opslagcapaciteit huren

Het is mogelijk om via Storius opslagcapaciteit te huren. In een beveiligde omgeving laten wij een kopie van uw bestanden draaien. Deze kopie van uw data draait op een fysiek andere locatie, waardoor problemen op de ene locatie kunnen worden opgevangen door deze tweede locatie. Zo heeft u altijd een backup van uw data voorhanden.

CAStor brochure

CAStor Ecosystem

Vraag informatie aan!

Storius data storage groeit mee met uw datavolume, zonder hoge aanschafkosten en prijzige hardware-investeringen.

Vraag informatie aan!

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over onze data storage oplossingen.